Jan
28
2014

En egen badplats

Där jag bor är det ganska långt till både havet och till sjöar. Det är ganska så trist för jag gillar verkligen att bada, det är så himla skönt och jag vill gärna göra det hela tiden när det är sommar. När det är varmt och så så vill man ju i alla fall kunna svalka av sig och det bästa sättet att göra det på är ju onekligen att bada. Det är därför vi lät svenskapoolfabriken bygga en pool åt oss förra sommaren. Då slapp vi åka långa bilfärder för att komma till en badplats som antagligen var överfull av människor. Jag gillar verkligen inte det där när man ska åka långt och vara varm och sedan får man knappt plats på badplatsen för att alla vill ju svalka sig när det är varmt. Då känns det riktigt skönt att ha en egen badplats där man bara kan ta det lugnt.

Leave a Reply